Connect with us

Evenimente

Amendă în valoare de 6000 lei încasată de patronul unui bar

Published

on

Ieri, în timpul unui control efectuat de către forțele de ordine și instituțiile statului cu atribuții de control pe raza comunei Mitoc, a fost identificat un operator economic care desfășura acte de comerț cu băuturi alcoolice în incinta localului, servind clienții în interior, unde aceștia și consumau băuturile.

În cauză a fost aplicată o sancțiune contravențională în valoare de 6.000 de lei pentru nerespectarea prevederilor Legii 55/2020.

Începând cu data de astăzi, 09 noiembrie 2020, au intrat în vigoare noile măsuri instituite ca urmare a modificărilor și completărilor aduse prin HG nr.935/2020.

Principalele modificări și completări vizează:

  • Purtarea măștii de protecție în toate spațiile închise și/sau deschise, publice și/sau private.
  • Se interzice desfășurarea de reuniuni cu prilejul unor sărbători, aniversări, petreceri în spații închise și/sau deschise, publice și/sau private.
  • În toate localitățile se interzice circulația persoanelor în afara locuinței/gospodăriei în intervalul orar 23:00-05:00, cu unele excepții menționate în mod expres în actul normativ.
  • Se suspendă activitatea piețelor agroalimentare în spații închise, târgurilor bâlciurilor, piețelor mixte și volante și a talciocurilor;
  • Prin excepție, se permite activitatea piețelor agroalimentare ce pot fi organizate în zone publice deschise, cu respectarea normelor de protecție sanitară.
Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad