Connect with us

Administratie

24 de locuințe ANL în orașul Flămânzi. În primăvară încep lucrările

Published

on

În cursul anului viitor se vor construi primele locuințe ANL în orașul Flămânzi. Este vorba de un bloc cu două scări, în care vor fi 24 de apartamente cu una și două camere. Valoarea proiectului este de 4,2 milioane lei.

Dan Oloeriu, primarul orașului Flămânzi, spune că primele demersuri pentru construirea de locuințe ANL s-au făcut în urmă cu mai bine de zece ani dar abia acum a fost aprobat proiectul. Noul bloc ANL urmează a fi construit pe strada Mihail Sturdza iar lucrările se estimează a se finaliza în 2022.

“Locuințele ANL au devenit adevărată telenovelă. Demersurile au început de prin 2009-2010. În sfârșit am reușit să ajungem la stadiul de licitație pentru proiectul tehnic și execuția lucrărilor. Agenția Națională pentru Locuințe a scos la licitație iar 23 noiembrie este data limită de depunere a ofertelor. Vor fi două scări de bloc cu un număr total de 24 de unități locative, unități locative cu una și două camere. Sperăm să se finalizeze cât mai repede licitația iar din primăvară să înceapă lucrările. Cereri de locuințe avem destul de multe”, a spus Dan Oloeriu, primarul orașului Flămânzi.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad