Connect with us

Sport

FC SB – FC Botoșani 4-1. Misiune imposibilă

Published

on

Fără mai mulți jucători importanți și fără antrenorul Marius Croitoru, suspendat două etape, FC Botoșani nu a avut nicio șansă în fața FC SB-ului.

Roș-albaștrii au început în atac partida și s-au instalat în terenul botoșănenilor încă din primul minut. Defensiva lui Marius Croitoru nu a făcut greșeli iar după primele 10 minute a început să-și arate intențiile ofensive. În minutul 18, Eduard Florescu a deschis scorul cu un șut din marginea careului iar Marius Croitoru a început să spere într-o minune. Bucuria botoșănenilor a durat doar două minute. Șeroni a pierdut mingea în propriul careu iar Denis Man a marcat. În minutul 24, Hankic iese greșit pe o centrare iar Cristea este aproape de a marca pentru FC SB.

Tănase simulează și cerșește un penalty dar Ovidiu Hațegan nu este impresionat. În minutul 39, FC Botoșani are o mare ocazie de gol prin Mihai Roman dar Andrei Vlad are o intervenție foarte bună. Darius Olaru șutează pe lângă poartă iar la pauză scorul a fost 1-1.

Repriza secundă începe cu FC SB în atac, Țigănașu îl faultează în careu pe Moruțan iar Ovidiu Hațegan dictează penalty. Tănase execută și marchează iar din minutul 51 FC SB conducea cu 2-1. Gazdele își majorează avantajul în minutul 53 când Denis Man îi depășește ușor pe Haruț și Șeroni și îl învinge pe Hankic.

În minutul 71, scorul a devenit 4-1. Tănase a executat foarte bine o lovitură liberă și l-a învins din nou pe Hankic. FC Botoșani a încercat timid să atace dar fără ocazii mari la poarta lui Vlad. În minutul 90, gazdele au avut încă o șansă mare de a marca dar s-a opus Hankic iar partida s-a încheiat cu victoria FC SB-ului.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad