Connect with us

Politica

Deputat Mihaela Huncă: Pro România Botoşani lansează invitaţia la o campanie civilizată şi sigură: noi respectăm toți candidații și toate formațiunile politice și îi invităm pe toţi să facă acelaşi lucru!

Published

on

COMUNICAT. Azi, la miezul nopții, a început oficial campania electorală pentru alegerile parlamentare. Fix la ora 00:00, echipe formate din membri și candidați Pro România au lipit afișele de campanie pe panourile electorale. Câte două pe panou, conform prevederilor legale.
Pro România incepe astfel o campanie electorala in deplina sigurantă.
“Pro Romania va desfaşura o campanie respectând cu stricteţe regulile sanitare în condiţiile pandemiei de coronavirus. PNL si presedintele Iohannis se fac că nu-i aud pe medicii care spun că orice campanie electorală sau orice activitate care presupune călătorii, intensificarea contactelor, sigur vor crește riscul de infecție. Vom încerca noi să- i protejăm pe botoşăneni şi să nu-i expunem inutil întâlnirilor electorale populiste si demagogice şi îi invităm pe toţi competitorii electorali să facă acelaşi lucru. Consider că sănătatea botoşănenilor este mai importantă decât orice luptă sau interese electorale”, a declarat candidatul Pro România Botoşani la Camera Deputaţilor Mihaela Huncă.
“ Într-o ţară în care guvernul PNL a scăpat cu totul de sub orice fel de control situația epidemiologică, suntem forţaţi să participăm la alegerile pe care Iohannis si PNL le doresc cu orice pret, indiferent de numarul de morţi si de infectari.
Daca asta vor, eu zic că pe 6 decembrie este momentul ca botoşănenii, românii să trimită în Parlament oameni care sa fie capabili să ia de urgenţă măsuri pentru a stopa epidemia, care să vină cu solutii concrete pentru a scoate ţara din criza sanitara si economică.
Mesajul românilor este clar şi va fi literă de lege pentru noi, cei de la Pro Romania: pe 6 decembrie trebuie să plece cei care au lăsat poporul în suferintă, copiii fără alocații şi fără scoală, pensionarii fără bani și firmele românești in pragul falimentului, a încheiat declarat Mihaela Huncă.

Comunicat de presă

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad