Connect with us

Politica

Cătălin Silegeanu: “Botoșani trezește-te la realitate, până nu te trezești cu realitatea dură peste tine!”

Published

on

Asistăm la un linșaj politic în Moldova. Județul Botoșani a fost ciuca bătăii guvernului Covid, guvern ajutat de politicienii PNL locali, în cârdășie și tăcere cu cei de la PSD.

A venit ministrul muncii care a tras de urechi edilii orașului că nu distrug economia și secțiile de textile, nu se iau măsuri  cu distanțarea meselor și reorganizarea acestora și invita frumos ca lucrătorii să fie trimiși acasă și să primească șomaj tehnic. A venit vicepremierul Turcan, cu “crima împotriva umanității” și au început să curgă sutele de milioane euro pentru Botoșani, pe hârtie.

Vine ministru sănătății Tătaru, adus de senatorul PNL Șoptică, nici bine nu și-a luat zborul Tătaru … că județul Botoșani e plin de covid.

Acum câteva zile văd cum consilierul Tătucului Orban, stăpân peste guvernul Covid, spune că i-au șoptit niște păsărici, că moldovenii nu respecta normele și regulile.

Fac apel la cetățenii județului Botoșani să încerce pe cât posibil să se protejeze de prostia, nesimțirea și tâmpenia celor de la București.

Purtați mască și respectați regulile. Amenzile sunt pentru umflarea și acoperirea găurilor făcute de guvernul Covid. Nu vă ajută să vă certați sau să le dați ocazia polițiștilor trimiși de prefectul PNL ca să facă norma de amenzi.

Cumpărați de la piață, evitați marketurile, cumpărați de la magazinele de bloc. Din păcate nu avem autorități care să pună piciorul în prag și să demaște această nenorocire venită peste județ. Suntem singuri în această bătălie. Dacă nu aveți măști sunați la primărie, primăria este obligată să ajute cetățenii. Nu au fost votați că să doarmă în fotolii.

Democrația nu este opțională, este necesară ca să nu trăim în mocirlă, acum este momentul să fim uniți.

Dragi botoșăneni nu vă lăsați umiliți, implicați-vă! Luați atitudine!

Nu suntem Moldoveni sau cetățeni paria ai acestei țări. Moldova este o regiune istorică, o denumire geografică.

Nu mai acceptăm bătaia de joc a unor guvernanți care au împărțit această țară după bunul lor plac și după mofturi și interese. România este țara noastră și nu mai vrem să acceptăm o linie trasă jos pe care nu avem voie să o trecem pentru că așa vor cei de la București. Rușine să vă fie! Nu ne mai încălcați drepturile constituționale, nu suntem refugiați în România… Cine vă permite aroganța de a umili și de jigni după bunul plac, însă fără temei.

Guvernul Orban și toți cei care stau anjagați consilieri …sunt plătiți din banii noștri .

Suntem obligați să VOTĂM ÎMPOTRIVA PNL pe 6 decembrie!

Măsurile anunțate de Guvernul Orban înseamna “moartea” sigură a orașelor mici și a șansei de a fi tratați în mod egal. Unde este politica pentru oameni? Când voi în București stăteați la terase și va bucurați de bere… Botoșănenii la 30⁰ stăteau cu masca pe față!

Unde sunt măștile promise cetățenilor defavorizati? Unde sunt tabletele copiilor… unde este egalitatea de șanse între cetățeni ? Ați avut o singură sarcină… Să treceți cu bine și să ajutați românii să treacă prin această simplă răceală, pandemie care v-au deschis oportunități pentru afacerile de partid. Tot ce ați reușit să faceți și atât v-a dus capul, a fost să pedepsiți românii, mediul de afaceri, să omorâți cu bună știință sistemul sanitar pentru fanteziile voastre împotriva PSD.

Vrem demisia consilierului Bogdan Glavan care a jignit cetățenii spunând că moldovenii sunt analfabeți funcționali și care duce în eroare în mod iresponsabil și promovează știri false precum că cetățenii din zona Moldovei nu respectă normele.

Deschideți școlile… ca să fie toată lumea “învățată așa ca voi, cei din guvernul Orban care se “culcă sănătoși și se trezesc morți”! Să învețe și alții limba română, că pepsiglas apară de Covid.

Domnule Orban, în data de 6 decembrie cetățenii români din regiunea geografică Moldova o să vă arate drumul spre mocirlă, acolo vă este locul.

Rușine să vă fie! Lipsa dumneavoastră de reacție arată cât sunteți de slab că om politic (om politic…e doar o glumă), ipocrit și lipsit de viziune pentru cetățenii acestei țări.

Dumneavoastră unde locuiți ???

Sursa: Comunicat de presă

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad