Connect with us

National

Declaraţiile pe propria răspundere revin în zonele cu rată mare de infectare

Published

on

Milioane de români primesc o veste teribilă din partea guvernanţilor. Se introduc două noi declaraţii pe propria răspundere, iar pedeapsa pentru cine nu respectă noile reguli este amendă uriaşă.

Declaraţiile pe propria răspundere revin în zonele cu rată de infectare de peste 6 la mia de locuitori.

Grupul de Comunicare Strategică a anunţat joi 9.714 cazuri noi de persoane infectate cu noul coronavirus. De asemenea, au fost înregistrate 121 de decese şi 1.014 pacienţi internaţi la ATI. Pe teritoriul României, 37.685 de persoane confirmate cu infecţie cu noul coronavirus sunt în izolare la domiciliu, iar 10.042 persoane se află în izolare instituţionalizată. De asemenea, 63.938 de persoane se află în carantină la domiciliu, iar în carantină instituţionalizată se află 9 persoane.

”Până astăzi, 5 noiembrie, pe teritoriul României, au fost confirmate 276.802 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19).  191.085 de pacienţi au fost declaraţi vindecaţi. În urma testelor efectuate la nivel naţional, faţă de ultima raportare, au fost înregistrate 9.714 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv”, relevă datele transmise joi.

Coeficientul infectărilor cumulate la 14 zile, raportate la 1.000 de locuitori este în Bucureşti 4,45. În trei judeţe – Sălaj, Timiş şi Cluj – valoarea acestui coeficient este peste 5.

Citește mai mult pe RTV.NET

Distribuie pe:
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad