Connect with us

Politica

Cătălin Silegeanu: “Am avut multe motive să aleg Pro România”

Published

on

Omul de afaceri Cătălin Silegeanu a decis să intre în Partidul Pro România și va candida la alegerile parlamentare din 6 decembrie. El este pe locul doi, pe lista Pro România la Camera Deputaților.

Cătălin Silegeanu a explicat de ce a ales Pro România și a spus că Botoșaniul are nevoie să fie reprezentat în Parlament de o voce puternică.

“Am avut foarte multe motive ”PRO”în momentul în care am decis aleg Pro România și de a candida din partea lor la Camera Deputaților. Primul dintre ele este că știu care este alternativa: să trimitem la Parlament aceiași oameni care ne-au ținut în sărăcie de 30 de ani. Să lăsăm iar județul pe mâna PSD și PNL. Să acceptăm iar blaturile lor politice, pe banii noștri.

Avem nevoie de o reprezentare PROfesionistă. Avem nevoie,  în Parlament, de o voce PRO Botoșani. PRO Botoșăneni.

Investițiile trebuie direcționate și spre această zonă. Și știm deja ca nu ne putem baza pe PSD și PNL. Ne-au demonstrat ce pot, de 30 de ani. Mai aveți încă 4 ani de pierdut?

E momentul să le arătăm că modul în care ne-au reprezentat nu mai poate fi acceptat. Dar suntem Pro România, și nu vă cerem doar un vot CONTRA altor partide (deși îl merită din plin).

Vă cerem un vot PRO. Avem un PROgram, avem măsuri care ne pot aduce dezvoltare și PROgres. Vi le vom prezenta pe rând și suntem convinși că, după ce vedeți soluțiile noastre, ne veți vota. Și fiți convinși ca nu veți regreta!”, a explicat Cătălin SILEGEANU, candidat Pro România la Camera Deputaților.

Distribuie pe:
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad