Connect with us

National

Voucherele de vacanţă ar putea să dispară din 2021

Published

on

După ce domeniul HoReCa a fost zguduit din cauza crizei sanitare, acesta ar putea primi o nouă lovitură chiar la începutul anului viitor. Voucherele de vacanţă ar putea dispărea complet din România.

Pe timpul sezonului de vară au existat măsurile de relaxare, ceea ce a oferit o gură de oxigen pentru hoteluri și pensiuni, însă cu siguranță un aspect foarte important în turism au fost voucherele de vacanță pe care bugetarii le-au primit și pe care nu puteau să le folosească în alt mod, decât în acest scop. Gurile rele spun că în ianuarie 2021 voucherele de vacanţă ar putea dispărea, ceea ce ar creea o nouă criză în domeniul hotelier, potrivit Spynews.

Tichetele de vacanță au fost introduse pentru prima oară în România în anul 2018, iar de atunci toți angajații statului au beneficiat de acestea în fiecare an, iar numărul românilor care s-au putut bucura de ele a crescut treptat.

Pentru moment, voucherele de vacanţă pot fi utilizate pe baza actului de identitate numai pentru achiziționarea de servicii turistice de la unitățile afiliate. Are perioadă de valabilitate de un an de la data alimentării suportului electronic, fără a se înțelege că aceasta este perioada de valabilitate a suportului electronic.

Sursa: RTV.NET

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad