Connect with us

Evenimente

Razie cu mascați în Piața Centrală din Botoșani FOTO&VIDEO

Published

on

În această dimineață, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Botoșani împreună cu jandarmi și polițiști din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale au organizat o acțiune de tip ”blitz” în zona Pieței Centrale din municipiul Botoșani pentru verificarea modului în care cetățenii respectă prevederile Legii 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor diminuarea efectelor pandemiei de COVID 19.

Cu ocazia acțiunii au fost legitimate și instruite pe linia respectării măsurilor de părotecție individuală 46 de persoane, au fost verificate 3 bagaje și constatată o infracțiune de contrabandă .

De asemenea, au fost aplicate 5 sancțiuni contravenționale în valoare de 1.000 de lei pentru nerespectarea obligației de a purta mască de protecție în spațiile publice.

Modul de acțiune al forțelor de ordine este unul preventiv, prin discuții cu cetățenii privind importanța  măsurilor de protecție individuală și de distanțare socială, ne dorim ca aceștia să înțeleagă  și să respecte aceste obligații, pentru a nu fi nevoiți să aplicăm sancțiuni ca urmare a încălcării normelor legale.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad