Connect with us

Administratie

Licitații finalizate pentru deszăpezirea drumurilor județene

Published

on

Direcția Județeană de Drumuri și Poduri, instituție aflată în subordinea Consiliului Județean Botoșani, a finalizat licitațiile publice pentru atribuirea contractelor de „Lucrări întreținere pe timp de iarnă pentru iarna 2020-2021”.

Licitațiile s-au desfășurat prin intermediul Sistemului informatic colaborativ pentru mediu performant de desfășurare al achizițiilor publice (SICAP), la această dată fiind semnate contractele pentru bazele de deszăpezire Botoșani, Săveni și Trușești.

Pentru cea de a 4-a bază, respectiv baza Dorohoi, oferta depusă a fost declarată neconformă de către comisia de analiză a ofertelor. Urmare acestui fapt, ofertantul a formulat contestație, aceasta fiind în stadiul de analiză la Consiliul Național pentru Soluționarea Contestațiilor, o decizie privind desemnarea câștigătorului contractului urmând a fi luată în acord cu decizia CNSC. Până la semnarea și a acestui ultim contract, necesarul de utilaje pentru baza Dorohoi va fi asigurat de la celelalte baze de deszăpezire.

„Întreținerea corespunzătoare a drumurilor județene, desfășurarea în bune condiții a traficului rutier pe aceste drumuri, reprezintă una dintre prioritățile mele în calitate de președinte, de aceea m-am asigurat că acum, în pragul sezonului rece, avem la dispoziție toate mijloacele și instrumentele necesare pentru a face acest lucru”, a declarat Doina Federovici, președintele Consiliului Județean Botoșani.

În conformitate cu documentația de atribuire a contractelor de „Lucrări întreținere pe timp de iarnă pentru iarna 2020-2021” autoritatea contractantă are dreptul de a solicita prin comandă specială suplimentarea numărului de utilaje în vederea intervenției pe sectoarele de drum județean în situații speciale, chiar și pentru a susține și o altă bază de deszăpezire administrată de DJDP Botoșani.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad