Connect with us

Politica

Cătălin Silegeanu: “Ați stat ani de zile în Parlament. Unde sunt măsurile, investițiile, proiectele și propunerile legislative pentru județul Botoșani?”

Published

on

COMUNICAT. Moldova, regiunea cea mai dezbătută în campaniile electorale. Regiunea Moldovei la 30 de ani de la revoluție, este pe ultimul loc la toate capitolele, însă subiect de maxim interes în toate campaniile electorale, toți care vor voturi vin în Moldova și se bat cu pumnul în piept că vor aduce fonduri, că vor investi în agricultură,economie, infrastructură, educație, sănătate și mai ales vor lega Moldova de celelalte regiuni.

Aceeași placă odată la 4 sau 5 ani, că vorbim de locale, parlamentare, europarlamentare sau prezidențiale, aceeași oameni vin și  mint cu nerușinare, cum vin așa se și duc.

Conform statisticilor, județul Botoșani este fruntaș la gropi, drumuri care abia au o “lingură de asfalt”, drumuri comunale mai groaznice decât pe timpul lui Ștefan cel Mare. Nu doar că nu avem asfalt, canalizare, apă, economie, iluminat … mai suntem fruntași și la cele mai mici pensii din România. Da!!! BOTOȘANI este o zona undeva din lumea a treia, unde se așteaptă  că ONG-urile și oamenii de afaceri să vină și să salveze populația !!!

Voi cei care ați stat ani de zile în Parlament și care ați venit și ne-ați cerșit voturile… Unde sunt măsurile, investițiile, proiectele și propunerile legislative pentru județul Botoșani?

Cereti bani pentru echipamente medicale de la oameni de afaceri si ONG-uri? Spitalele se construiesc cu ajutorul oamenilor si nu prin bani de la Guvern sau Fonduri Europene.

Incompetența voastră nu are limite. Închideți tot și vă “spălați pe mâini” cu economia și cu dezastrul lăsat în urma unor decizii luate după `ureche`. Păi cum să iei decizii bune când mulți nu au lucrat o zi în viata lor, nu au avut un business, sau dacă l-au avut, l-a falimentat. Păi cum poți lua decizii în numele unor grupuri când tu `habar` nu ai ce înseamă un business.

De ce ați permis această bătaie de joc la adresa cetățenilor? De ce atât de multă ură  la adresa acestor oameni, la adresa acestui județ și de ce vă bateți joc și îi jigniți cu minciunile voastre? De ce permiteți jocul dublei măsuri și a jumătăților de măsură???

Autostrada Moldovei … una din promisiunile electorale, ajunge proiect de lege și cam ATÂT.

Vă lăudați că ați binecuvântat de la pupitru Parlamentului sute de cuvinte … și atât. Nimic, dar nimic nu se vede de la revoluție până acum. Toți vă minunați, așa vă schimbați la față de zicem că sărbătorim săptămână luminată când veniți și vedeți că nu e nimic modernizat , fonduri europene nu sunt atrase,  infrastructură o lăsăți de parcă suntem pe drumuri forestiere și vă plângeți că nu vin agenții economici și investitorii în Botoșani !

Cum să vină investitorii când trebuie să își lase mașina la intrarea în județ și să ia căruța că să se poată deplasa prin oraș și pe drumuri județene și alea comunale. Sunt peste 400km de drumuri de pământ și cu niște piatră aruncată înainte de campanii. Comunele, satele sunt locuite de oameni și sunteți răspunzători de absolut tot ce se întâmplă. Dezvoltarea și bunăstarea acestui județ stă în hotărârea și bunul simt (care a început să dispară și să fie așa, mai mult că o minune)  și  să vă ridicați de pe scaune și să vă murdăriți pantofii pe drumurile de pământ și să stați de vorbă și să ascultați durerile acestor oameni ,pe care voi i-ați abandonat ani de zile.

Dacă mai vedeți pe ici colo, câte o casă mai “răsărită”nu este mulțumită vouă, ci a celor care își lasă copiii în grijă bunicilor și pleacă peste graniță și fac cele mai înjositoare munci pentru a le oferi copiilor apă, lumină și o baie(în anul 2020) într-o casă normală, fără wc în curte. La atât se rezumă dorința unui viitor mai bun în acest județ care ani de zile a fost păstorit prin rocadă atât de PSD cât și de PNL .

Nu mai fiți Nesimțiți, Aroganți și Mitomani … nimeni nu mai crede în bătaia de joc pe care o predicați ca pe o minune  ce urmează să se întâmple.

Avem nevoie de voci puternice în Parlament, de oameni cu suflu nou, de oameni care sunt pentru Botoșani, de oameni care să reprezinte interesele botoșănenilor fără a cere nimic în schimb. Avem nevoie de oameni cu experiență, nu oameni care o viață au lucrat doar la STAT și care așteaptă să treacă luna și să încaseze salariul. Oameni care știu să ia DECIZII în beneficiul oamenilor.

Cine ştie cum să ia o decizie, stăpâneşte o artă. Deciziile pe care le luăm reprezintă o componentă extrem de importantă în viaţa fiecăruia dintre noi, iar dacă ştim cu adevărat cum să le luăm, vom putea spune că trăim cu adevărat o viaţă conştientă.

Catalin Silegeanu – Candidat Pro Romania pentru Camera Deputatilor

Octavian Paler: “Singurele drumuri despre care ştiu sigur că nu duc nicăieri, sunt cele abandonate”. 

Acest lucru trebuie oprit acum, această nepăsare și nesimțire, delăsare a acestor oameni care se vor și se cred stăpânii județelor trebuie să se oprească acum. Cei care au demonstrat că nu au făcut nimic trebuie să facă un pas în spate!

Eu cred că este  timpul pentru o schimbare dacă ne dorim o schimbare!

E timpul să fim ÎMPREUNĂ pentru Botoșani , fără blaturi politice!

COMUNICAT DE PRESĂ

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad