Connect with us

Politica

Aghiotanții de lux ai lui Orban îi jignesc pe botoșăneni în ultimul hal și îi fac analfabeți, iar pe cadrele medicale din Botoșani picate din lună! Să vă fie rușine politrucilor!

Published

on

COMUNICAT. Deputatul social-democrat botoșănean, Marius Budăi a declarat astăzi că este stupefiat de limbajul jignitor și de atitudinea de superioritate pe care a demonstrat-o consilierul pe teme economice al premierului Orban care a batjocorit printr-o postare online pe toți locuitorii din regiunea Moldovei, inclusiv pe botoșăneni.

Bogdan Glăvan a declarat în urmă cu două zile că: „asistentele medicale par picate din lună, pe scurt, analfabetism funcțional uluitor, no offense.”

Nu mi-aș fi închipuit că o să văd vreodată atâta neasumare, indolență și nerușinare ca cea pe care o arată Guvernul lui Ludovic Orban zi după zi, încă de când a început această pandemie. Domnule Orban, ați primit o singură sarcină: să treceți această țară prin criza medicală în care ne aflăm. În loc să vă faceți treaba însă, sunteți preocupați să aruncați vina pe români pentru incompetența și eșecurile propriei guvernări, de la înălțimea funcțiilor publice și beneficiilor pe care singuri vi le-ați acordat și pe care le plătesc cetățenii. Domnule Orban, consilierul dumneavoastră Bogdan Glăvan are tupeul să dea vina pe botoșăneni și pe toți locuitorii din zona de Nord-Est pentru creșterea numărului de cazuri COVID-19, în condițiile în care rata de infectare în orașele și județele gestionate de liberali au depășit mult incidența de 3 la mie. Cum vă permiteți, politrucilor liberali să împărțiți voi românii în analfabeți și picați din lună?”, a declarat fostul ministru al Muncii, Marius Budăi.

Guvernul lui Iohannis și Orban îi omoară, la propriu, pe români! Oamenii mor din cauza prostiei, a incompetenței și a măsurilor criminale pe care guvernul Dreptei Unite le-a adoptat. Peste 5000 de români au murit în 3 luni, iunie, iulie și august, doar din cauză că guvernul a blocat accesul bolnavilor cronici la serviciile de sănătate de care aveau nevoie, dar în opinia aghiotanților de lux ai lui Orban, locuitorii din Moldova sunt de vină pentru situația medicală în care se află România.

„Domnilor liberali din Botoșani, cum aveți tupeul să cereți votul botoșănenilor după ce colegii dumneavoastră de la guvern, care îl consiliază pe domnul Orban îi fac analfabeți pe locuitorii județului nostru, iar despre cadrele medicale din Botoșani, spun că sunt picate din lună. Cât de ipocriți și lipsiți de orice bun simț și decență puteți să fiți stimați liberali botoșăneni să susțineți asemenea consilieri la București, inclusiv pe cheltuiala botoșănenilor?”, a subliniat fostul ministru al Muncii, Marius Budăi.

Niciun român și niciun botoșănean nu uită că la începutul pandemiei, când județul Suceava era cel mai mare focar de COVID-19 din România, liberalul Gheorghe Flutur, s-a testat înaintea celor care aveau cu adevărat nevoie, trecându-se pe liste ca medic ca să aibă prioritate! Niciun cetățean nu uită că, ministrul Sănătății Nelu Tătaru prin farmacia soției sale a vândut măști la suprapreț și fără bon fiscal într-o perioadă când în România oamenii nu găseau nimic ca să se protejeze de COVID-19!

Sursa: Comunicat de presă

 

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad