Connect with us

Sport

Valeriu Iftime: “E problema lui Marius. Uneori vorbește mult iar rezultatele sunt proaste”

Published

on

După un sezon foarte bun în care a ajuns în play-off-ul Ligii 1 și a jucat în Europa League, echipa antrenată de Marius Croitoru nu mai impresionează prin jocul prestat iar rezultatele sunt sub așteptări.

FC Botoșani are doar 11 puncte acumulate în nouă meciuri jucate iar în următoarele trei etape va întâlni pe FC SB, Univ. Craiova și Sepsi. Patronul Valeriu Iftime este îngrijorat de faptul că FC Botoșani ar putea încheia anul 2020 cu un număr mic de puncte și că ar putea ajunge în partea inferioară a clasamentului.

“Se vede că acasă jucăm prost. E problema lui Marius și a echipei. Urmează trei patru meciuri în care dacă scoatem un punct, suntem valoroși. Să nu intrăm în retur cu 11-12, maxim 15 puncte. Dacă jucăm așa, în haosul ăsta, nu mai sper nimic. Am sperat la meciul de astăzi. Cu 11 puncte, suntem o echipă de mijlocul clasamentului, spre zona de jos”, a spus Valeriu Iftime.

Chiar dacă rezultatele sunt sub așteptări, Valeriu Iftime are în continuare încredere în Marius Croitoru și consideră că poate redresa situația.

“Eu zic că da. El e foarte ambițios și sper să meargă mai departe. Uneori vorbește mult iar rezultatele sunt proaste. Nu e ușor. E clar că intrăm într-o zonă în care nu ne-am așteptat, am crezut că suntem buni dar nu a fost așa”, a mai spus Valeriu Iftime.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad