Connect with us

Sport

FC Botoșani – UTA 2-3 LIVE – GALERIE FOTO

Published

on

FC Botoșani a revenit pe loc de play-off după victoria de la Mediaș iar antrenorul Marius Croitoru vrea toate cele trei puncte în meciul din această seară.

Oaspeții încep în atac partida iar în minutul 3 Ciprian Rus are prima șansă de gol a partidei. Șutează din interiorul careului dar mingea trece peste poartă. Un minut mai târziu, UTA a deschis scorul. Morar a șutat din interiorul careului, Holzmann a încercat să respingă dar a trimis mingea în propria poartă.

În minutul 10, Keita șutează din marginea careului, mingea este deviată dar goalkeeperul oaspeților respinge de sub bară.

În minutul 26, Braun a fost faultat în careu iar arbitrul Horațiu Feșnic a arătat punctul cu var. Keita a marcat din penalty iar din minutul 28 scorul era 1-1.

În minutul 31, Mihai Roman este faultat în careu iar Horațiu Feșnic a dictat din nou penalty pentru FC Botoșani. Eduard Florescu a executat și a marcat pentru 2-1.

Oaspeții încep în atac partea secundă și reușesc egalarea prin Da Silva care a marcat dintr-o poziție clară de ofsaid. Marius Croitoru protestează iar Horațiu Feșnic îl elimină. Oaspeții rămân în ofensivă și sunt aproape de a marca golul trei.

Andrei Ursu trece ușor de Holzmann dar Pap își salvează echipa. În minutul 71, UTA intră din nou în avantaj. Vlad Morar execută pe colțul scurt o lovitură liberă și îl învinge pe Pap.

În minutul 77, Keita scapă pe contraatac dar șutează slab și Florin Iacob apără fără probleme. FC Botoșani a atacat pe finalul jocului dar fără să-și treacă în cont vreo ocazie.

 

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad