Connect with us
banner ad

Sport

FC Botoșani – UTA 2-3 LIVE – GALERIE FOTO

Published

on

FC Botoșani a revenit pe loc de play-off după victoria de la Mediaș iar antrenorul Marius Croitoru vrea toate cele trei puncte în meciul din această seară.

Oaspeții încep în atac partida iar în minutul 3 Ciprian Rus are prima șansă de gol a partidei. Șutează din interiorul careului dar mingea trece peste poartă. Un minut mai târziu, UTA a deschis scorul. Morar a șutat din interiorul careului, Holzmann a încercat să respingă dar a trimis mingea în propria poartă.

În minutul 10, Keita șutează din marginea careului, mingea este deviată dar goalkeeperul oaspeților respinge de sub bară.

În minutul 26, Braun a fost faultat în careu iar arbitrul Horațiu Feșnic a arătat punctul cu var. Keita a marcat din penalty iar din minutul 28 scorul era 1-1.

În minutul 31, Mihai Roman este faultat în careu iar Horațiu Feșnic a dictat din nou penalty pentru FC Botoșani. Eduard Florescu a executat și a marcat pentru 2-1.

Oaspeții încep în atac partea secundă și reușesc egalarea prin Da Silva care a marcat dintr-o poziție clară de ofsaid. Marius Croitoru protestează iar Horațiu Feșnic îl elimină. Oaspeții rămân în ofensivă și sunt aproape de a marca golul trei.

Andrei Ursu trece ușor de Holzmann dar Pap își salvează echipa. În minutul 71, UTA intră din nou în avantaj. Vlad Morar execută pe colțul scurt o lovitură liberă și îl învinge pe Pap.

În minutul 77, Keita scapă pe contraatac dar șutează slab și Florin Iacob apără fără probleme. FC Botoșani a atacat pe finalul jocului dar fără să-și treacă în cont vreo ocazie.

 

Distribuie pe:
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

© 2020 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )