Connect with us

Sport

Croitoru pune tunurile pe arbitri: “Să ai patru jucători în offside şi să nu vezi? N-ai ce căuta în Liga 1”

Published

on

FC Botoșani a pierdut pe teren propriu în fața formației UTA, scor 2-3. Arădenii au marcat golul doi dintr-o poziție de offside iar Marius Croitoru a fost eliminat de arbitrul Horațiu Feșnic pentru proteste.

La final, Croitoru şi-a vărsat nervii pe Feşnic şi brigada de arbitri: “Bineînţeles că sunt supărat, n-am cum, când sunt greşelile astea mari de arbitraj, e incredibil aşa ceva. Să ai patru jucători în offside şi să nu vezi? Să ai patru jucători, nu unul, şi tu să nu vezi ca arbitru? N-ai ce căuta în Liga 1 ca arbitru! Dacă tu nu vezi patru jucători în offside, nu vă supăraţi pe mine… Dă fault care nu e, jucătorul îşi face preluare spre out, mingea se duce în faţă şi el dă fault, e prea mult. Asta nu înţeleg ei. Trebuie să înţeleagă că ei, dacă plătesc, plătesc pentru greşelile lor. Noi nu trebuie să plătim, noi plătim pentru greşelile noastre. Eu, când greşesc, el nu plăteşte. Plătesc eu.

Puţin mă interesează ce se întâmplă cu el, mă interesează ce se întâmplă cu mine, cu echipa, cu viaţa familiei mele, despre el nu mă interesează. El e pus aici să arbitreze, eu nu cred că n-a văzut patru jucători în offside. Mi-e greu să cred, n-am cum, mai purtăm şi ecusoane sau ce purtăm noi în piept?! Nu mai purtăm, hai să le rupem şi să le lăsăm dacă nu văd patru jucători şi nu văd fault, dau fault când mingea se duce în faţă”, a declarat Marius Croitoru la Telekom Sport.

Marius Croitoru a cerut implementarea arbitrajului video în Liga 1, după greşelile de arbitraj: “Cât să mai suportăm şi noi? Suntem antrenori, avem o viaţă lungă, scurtă, nu ştiu! Dar cât să suportăm, pentru ce să fiu eu dator să suport pentru greşeala altuia? De ce? De ce? A zis că am părăsit spaţiul tehnic (n.r. – când Marius Croitoru a fost eliminat de pe teren). I-am spus, în timpul jocului, că nu e fault şi uite ce se întâmplă.

Varul e pe teren, e nestins, lăsaţi-mă cu VAR-ul că sunt sătul de VAR! VAR-ul îl vedem la televizor şi atât. Suntem minţiţi în continuare şi încă suportăm şi trebuie să plătim pentru greşelile altora. Sunt prea multe greşeli împotriva tuturor echipelor, nu numai împotriva  mea. Dar sunt prea multe, îşi bat joc de munca unor oameni, înţeleg că sunt oameni, dar hai să punem VAR. Ce omul greşeşte, hai să reparăm, să vină maşina, televizorul să repare! Nici asta nu vrem? Înseamnă că nu se vrea”, a mai spus antrenorul lui FC Botoşani.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad