Connect with us

Sport

Astăzi ora 19.15: FC Botoșani – UTA

Published

on

După două deplasări consecutive, FC Botoșani revine pe Municipal unde va întâlni pe UTA, formație revenită anul acesta în Liga1.

Cele două echipe ocupă locurile cinci și respectiv șase în clasamentul Ligii 1, cu 11 puncte. Marius Croitoru, antrenorul principal al FC Botoșani, consideră că în acest moment rezultatul este mai important decât spectacolul.

“Ne dorim din tot sufletul să legăm două-trei rezultate bune, să demonstrăm că suntem pe un drum bun. UTA este o echipă incomodă, o echipă bună. Ca și individualități, nu cred că sunt peste noi dar ca și grup sunt destul de puternici. În România, de multe ori, grupul poate să câștige multe meciuri”, a spus Marius Croitoru.

”Noi suntem bine. Mai așteptăm să ajungă jucătorii care mai sunt de adus. Am mai avut o săptămână la dispoziție să-i integrăm pe cei care au venit dar mai avem nevoie de timp. Doar victoria contează, trebuie să legăm două-trei rezultate pozitive. Ați văzut, am câștigat un meci și de pe locul zece am sărit pe locul cinci. Ne așteaptă un calup de șapte meciuri incredibil de grele”, a adăugat Croitoru.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad