Connect with us

Politica

Mihaela Huncă, Pro România: “Guvernul Orban a scăpat complet situaţia de sub control. Plătim acum preţul alegerilor locale”

Published

on

Deputatul Mihaela Huncă, președintele Filialei Botoșani a Partidului Pro România, consideră că situația este mai gravă decât o prezintă autoritățile și acuză Guvernul Orban că nu este procupat decât de organizarea alegerilor.

“Ceea ce, din păcate era de aşteptat s-a produs şi degeaba am tot tras semnale de alarmă că nu s-a făcut nimic. Situația  este foarte gravă, după cum ştiţi, Botoşaniul a intrat de azi dimineaţă în scenariul roşu din cauza pandemiei de Covid, care a explodat efectiv în ultimele zile. Datele privind incidenţa pe municipiul reşedinţă de judeţ a cazurilor noi de Covid-19 din ultimele 14 zile, au urcat la 3,13 la mie.

Guvernul Ludovic Orban a scăpat complet situaţia de sub control. Plătim acum preţul alegerilor locale:  pentru a –şi asigura puterea liberalii şi  pesediştii au sacrificat  sănătatea şi chiar viaţa românilor.

Se închid şcolile pentru că guvernul a fost incapabil să găsească soluţii pentru a funcţiona.

Şi aici este o mare problemă pe care nu o înţeleg: închiderea școlilor, dar se lasă să funcționeze în continuare a after-school-urile reprezintă o discriminare grosolană, după părerea mea. Să înţeleg că virusul umblă dimineaţă în şcoli, oboseşte, iar la prânz şi după-amiază se odihneşte şi nu intră în afterschool-uri?

E bine că în unitățile de tip after school, copiii beneficiază de cadre didactice, alături de care copiii pot aprofunda materia școlară.

Așadar, în plin scenariu roșu, numai anumiți elevi au posibilitatea de a interacționa direct cu profesorii, iar ceilalţi, majoritatea copleşitoare care nu au bani de afterschool, învaţă online dacă au pe ce.

Este strigător la cer unde s-a ajuns. Cred că, în opinia lui Orban, constituţia garantează dreptul la educaţie numai copiilor care au părinţi cu bani, altfel nu-mi explic această situaţie. Guvernanţii sunt complet cu temele nepregătite. 

Pro România solicită demisia de urgenţă a acestui guvern şi amânarea alegerilor parlamentare, pentru că noi preţuim sănătatea românilor”, a precizat Mihaela Huncă.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad