Connect with us

Sport

Croitoru nu face rabat de la măsurile anti-COVID: “Nu venim în mașină mai mult de doi…”

Published

on

Marius Croitoru pune mare accent pe tot ceea ce înseamnă măsuri de protecție astfel încât să nu apară noi cazuri COVID la FC Botoșani. El a decis ca niciun membru al lotului să nu folosească vestiarele, în afara meciurilor oficiale.

“Eu nici în momentul acesta nu mă schimb în vestiar. Noi am avut un singur caz. Dacă ne schimbam în vestiar, probabil acum trăiam și noi ceea ce trăiesc alte echipe. Am sacrificat un meci la CFR unde nu am avut patru-cinci jucători pentru că s-au întâlnit cu el și au discutat cu el. Pentru a nu risca un focar. Noi la Botoșani, nu venim în mașină mai mult de doi. Facem sacrificii imense, jucătorii fac sacrificii imense. Săptămâna trecută am avut patru răciți din cauza asta dar prefer să fie o simplă răceală decât… Am trei săptămâni de când nu pot să-l folosesc pe Denis (n.r. Haruț). Toată lumea ar trebui să fie mai atentă când bagă la comun un număr mai mare de jucători. Din cauza unuia se pot îmbolnăvi 15-20 de jucători ceea ce pentru Botoșani ar fi o catastrofă”, a spus Marius Croitoru.

Antrenorul principal al FC Botoșani a avut probleme de lot în ultimele săptămâni. Denis Haruț s-a infectat cu coronavirus la lotul național de tineret iar ulterior a intrat în contact cu alți câțiva jucători de la FC Botoșani. Din acest motiv, Marius Croitoru a fost nevoit să improvizeze în meciul cu CFR Cluj. Nici pentru meciul cu UTA nu se va putea baza pe Denis Haruț și David Babunski care au ieșit din perioada de 14 zile de izolare dar urmează  să fie din nou examinați medical după care vor relua pregătirea. “Nu sunt pregătiți din punct de vedere fizic iar eu nu mă joc cu sănătatea unui jucător important pentru FC Botoșani și naționala României”, a mai spus Croitoru.

 

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad