Connect with us

Politica

Costel Pătrăuceanu, candidat PSD la Camera Deputaților: „PSD știe să guverneze bine, să atragă fonduri europene, să facă investiții, să crească veniturile românilor!”

Published

on

Costel Pătrăuceanu, tânăr antreprenor, consilier județean și candidat PSD Botoșani pentru Camera Deputaților a anunțat astăzi că datele oficiale dintr-un an de guvernare PNL atestă o degradare continuă a stării economice a țării.
„În Guvernarea PNL, cei mai loviți sunt antreprenorii și angajații români. În primul semestrul din 2020 România are o cădere economică de 4,6% față de anul trecut și o cădere de 12,3%, în trimestrul 2 față de trimestrul 1. Rata șomajului a crescut cu 70% fața de perioada guvernării PSD și a ajuns în august la 5,3%. Cifra de afaceri a IMM-urilor a scăzut cu 14%. Datoria publică a depășit 100 de miliarde de lei în 9 luni. Investițiile interne, cu care se lăuda guvernul Orban s-au dovedit a fi o gogoașă propagandistică, așa cum s-a demonstrat și în Botoșani. Turismul a fost decimat și noile restricții prefigurează un dezastru extins. PNL, așa-zisul apărător și promotor al mediului privat este în fapt, prin acțiunile sale, cel mai mare dușman al antreprenorilor români”, a declarat Costel Pătrăuceanu.
Guvernul Orban nu are viziune, nu are soluții, nu stimulează economia, nu știe să determine creșterea veniturilor statului pentru că risipește aiurea tot bugetul național, iar banii din împrumuturile enorme luate în numele românilor nu se văd în buzunarele niciunui cetățean.
„PSD are soluții. Așa cum și în guvernările anterioare social-democrații au reușit să readucă România pe traseul bună stării și acum a pregătit planul de salvare. De votul botoșănenilor și al tuturor românilor de la parlamentare depinde dacă țara se va afunda în austeritate și populația în sărăcie, va fi haos și incertitudine sub guvernarea liberală, așa cum s-a văzut în ultimul an sau dacă România se va reface și va performa din nou economic sub o conducere social-democrată. PSD are soluții și știe să guverneze bine. Spre deosebire de PNL, care anunță seara noile obligații pe care le au românii sau ce restricții are mediul privat dimineața, noi am elaborat programul de guvernare în parteneriat cu cei cărora li se adresează măsurile propuse, pornind de la nevoile concrete pe care aceștia le au. Doar cu un plan concret, coerent și predictibil, România va reveni pe traiectoria dezvoltării sustenabile, a creșterii veniturilor oamenilor, a bunăstării generale. Doar PSD este în stare să repare distrugerile făcute de guvernele de dreapta, fapt dovedit de două ori până acum, în ultimii 30 de ani”, a subliniat Costel Pătrăuceanu.

Comunicat de presă

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad