Connect with us

Administratie

VIDEO. I-a lăsat fără replică. VEZI ce reacție a avut fiica primarului comunei Vf. Câmpului după depunerea jurământului: “Este inadmisibil ca…”

Published

on

Marți dimineață, câteva zeci de persoane s-au adunat în curtea Primăriei Vf. Câmpului pentru a asista la depunerea jurământului primarului și a consilierilor aleși pe 27 septembrie.

Printre persoanele prezente a fost și Alexandra Huțu, fiica primarului Maria Huțu. După depunerea jurământului, Alexandra Huțu a dorit să le adreseze câteva cuvinte celor prezenți. Majoritatea se așteptau ca ea să-și felicite mama pentru câștigarea alegerilor, să-i felicite pe consilieri, să le ureze succes. A surprins pe toată lumea și în special pe unii consilieri din opoziție. A început să vorbească despre atacurile din campania electorală care au vizat-o atât pe ea cât și pe ceilalți membri ai familiei primarului Maria Huțu. Le-a cerut celor prezenți să înceteze cu aceste atacuri iar la final a scos o panglică albă.

“Mă uit în ochii dumneavoastră și vă cer să mă adresez în calitate de fiică a primarului. Ceea ce am trăit alături de familia mea în ultimii trei-patru ani, nu se poate explica în cuvinte. Este inadmisibil ca o mână de oameni care nu acceptă voința electoratului să înceapă să jignească doar pentru că sunt soțul primarului, fiica primarului, fiica cealaltă a primarului și pe primarul însuși. (…) Eu sunt mândră că fac parte din această familie și sunt mândră că mi-a pus bazele dezvoltării în comuna aceasta frumoasă. Renunțați dragi consilieri locali la haina politică. Toată lumea se ferește să spună termenul interes. Am un interes personal. Acela de a veni cu drag acasă. Și am un interes public alături de toți locuitorii comunei Vf Câmpului ca atunci când vin în comună sau când citesc un articol despre comuna mea, să mă simt mândră și nu să las capul în jos, că iar a mai apărut un scandal. Aș ruga pe toți consilierii locali și în mod special pe cei ai opoziției, dacă sunteți de acord, astăzi să tăiem prima panglică. O panglică albă prin care să ceremoniem pacea în Consiliul Local Vf. Câmpului”, a fost mesajul transmis de Alexandra Huțu.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad