Connect with us
banner ad

Politica

Roxana Țurcanu: “După alegerile parlamentare, românilor li se vor impune noi restricții!”

Published

on

Tot mai mult multe voci spun că dupa alegerile parlamentare, din data de 6 decembrie, președintele Klaus Iohannis și Ludovic Orban pregătesc noi restricții pentru cetățeni, prin reintroducerea stării de urgență și de a ne ține închiși în case de sărbătorile de iarnă.

Totuși, dacă sunt întrebați acum dacă au în plan luarea unor astfel de măsuri, guvernanții PNL neagă acest lucru, pentru a nu pierde din voturile românilor care sunt împotriva  acestei restricții, de a sta în case așa cum a fost în primavara acestui an, în timpul sărbătorilor pascale.

Se pare că obiectivul principal al guvernului PNL și al președintelui Iohannis este acela de a organiza cât mai repede alegeri parlamentare pentru a obține puterea absolută, fără a ține cont de numărul de infectări sau că pun în pericol sănătatea românilor.

Din punctul meu de vedere și al colegilor din PRO România, până pe 6 decembrie Guvernul ar trebui să vină cu măsuri concrete pentru a putea ieși din această criză pentru a putea salva firmele și a  păstra totodată locurile de muncă, nu să impună stare de urgență și să blocheze economia care până acum, a fost greu încercată de toate măsurile luate de Guvernul Orban.

Conducătorii țării noastre trebuie să înțeleagă că nu reintroducerea unei noi stări de urgență e soluția pentru România, deoarece asta ar înseamna dezastru pentru economia românească.

Roxana Florentina Țurcanu, candidatul PRO România pentru Senatul României

Sursa: Comunicat de presă

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

© 2020 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )