Connect with us

Administratie

Noul primar și consilierii locali au depus jurământul FOTO&VIDEO

Published

on

Cosmin Andrei, noul primar al municipiului Botoșani, a depus astăzi jurământul în cadrul unei ședințe de Consiliu Local organizate la Casa de Cultură a Sindicatelor. Totodată, au depus jurământul și noii consilieri locali.

În noul Consiliul Local vor fi reprezentanți de la PSD, PNL, USR și Pro România. O parte dintre aceștia, care aveau mandatele validate, au fost prezenți astăzi la ședința de Consiliu Local și au depus jurământul. De asemenea, a depus jurământul și Cosmin Andrei, noul primar al municipiului Botoșani. Acesta a avut mari emoții și deși și-a pregătit un discurs i-a fost greu să le transmită mesajul celor din sală. El le-a mulțumit colegilor din PSD care l-au susținut dar și lui Cătălin Flutur, cel care a fost primar al municipiului Botoșani timp de 12 ani.

“În calitatea mea de primar ales al municipiului Botoșani mă regăsesc într-o zi de o importanță deosebită pentru mine, dar mai ales pentru cei care m-au onorat cu încredere și mi-au dat votul lor pentru a accede în această înaltă funcție a municipiului reședință de județ. Le mulțumesc tuturor și fiecăruia în parte.

Le mulțumesc și colegilor din campania electorală care au muncit alături de mine și au crezut în reușita mea, pentru că și datorită lor sunt astăzi aici. Singur nu aș fi reușit. Cum nu voi reuși să realizez proiectele pe care le-am promis botoșănenilor și care, vă asigur, se vor transforma în fapte. Iar pentru asta am nevoie de aparatul de specialitate din cadrul Primăriei Botoșani, de oamenii buni și profesioniști cu ajutorul cărora îmi doresc să pornim motoarele la turație maximă, cât mai curând.

Le mulțumesc funcționarilor din Primărie pentru răbdarea de care au dat dovadă în această lună care s-a scurs de la alegerile locale și îi asigur că ușa mea va fi mereu deschisă, iar în mine vor găsi un colaborator, un partener de discuții, un om aplecat spre rezolvarea punctuală a tuturor problemelor pe care le întâmpină. Doar ca echipă putem contribui la dezvoltarea municipiului Botoșani și la bunăstarea orașului. Pentru că așteptările sunt mari. Botoșănenii s-au săturat de scuze și explicații. Botoșănenii vor soluții.

Îi asigur că fiecare zi de campanie a însemnat pentru mine o lecție, și fiecare discuție cu oamenii de prin cartierele orașului mi-au dat curajul de a merge mai departe și de a lupta pentru ca ideile și soluțiile mele să devină realizabile. Pentru acest oraș și pentru toți concetățenii. Și vreau să vă asigur, dragi botoșăneni, că voi fi prin cartiere, la discuții cu domniile voastre și din postura de primar, nu doar din cea de viceprimar sau candidat. 

Îi asigur și pe botoșănenii care locuiesc pe străzile pietruite sau din pământ că mă voi apleca asupra nevoilor lor stringente, iar așteptarea lor se apropie de final. În cei patru ani de mandat voi căuta să asfaltez cât mai multe din aceste străzi așa cum am mai declarat public, având în intenție găsirea URGENTĂ de surse de finanțare pentru ca licitațiile să aibă loc în sistem integrat și nu pe bucăți, și pentru ca rezultatul să fie cel așteptat.

Preiau o funcție care mă obligă enorm, o să folosesc la maximum cei 8 ani de zile în care am dobândit experiență în administrația publică, în calitatea mea de viceprimar. Știu că pornesc la un drum plin de provocări, însă vă asigur încă o dată că în nicio clipă nu voi renunța la misiunea publică asumată și voi lupta pentru toate proiectele orașului, fie că vorbim de investiții, sănătate, educație, cultură sau asistență socială să fie duse la final. Mă voi apleca cu atenție asupra obiectivelor din oraș care au amorțit în stagnare, pentru a opri acest nefast lanț al eșecurilor și pentru ca lucrurile să intre pe făgașul normal iar aici aș aminti de clădirea Teatrului Mihai Eminescu care nu trebuie să mai fie o pată pe obrazul orașului.

Îmi doresc ca în următorii patru ani de zile să inaugurăm cât mai multe investiții iar Botoșaniul, asemenea marilor orașe, să înceapă să capete imaginea unui smart city.

Și nu pot să nu îi mulțumesc dlui Cătălin Flutur pentru ceea ce a făcut pentru acest oraș în cele trei mandate ale domniei sale”, a fost mesajul lui Cosmin Andrei, noul primar al municipiului Botoșani.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad