Connect with us

Administratie

Maria Huțu și-a început al treilea mandat de primar al comunei Vf. Câmpului FOTO&VIDEO

Published

on

Maria Huțu a câștigat un nou mandat de primar al comunei Vf. Câmpului iar astăzi a depus jurământul, alături de noii consilieri locali. Evenimentul a fost organizat în curtea Primăriei comunei Vf. Câmpului.

După ce a depus jurământul, Maria Huțu a transmis un mesaj celor prezenți, le-a mulțumit pentru votul acordat și a spus că va continua proiectele de dezvoltare și va încerca să realizeze noi investiții în comuna Vf. câmpului.

“Încep prin a mulțumi tuturor vârvenilor care într-un mod covârșitor mi-au dat votul și au ales să continuăm împreună. Cu toți consilierii locali vreau să facem echipă, să mergem împreună iar comuna noastră să acceseze cât mai multe proiecte și să fie acolo în top, unde îi este locul. Mulțumesc familiei mele, echipei PSD, tinerilor din PSD și tuturor locuitorilor care au înțeles că merităm să continuăm împreună , că merităm ca și comuna noastră să se dezvolte mult mai mult decât până acum. Merg după același principiu: noi nu promitem, noi facem. Continuăm împreună cu dumneavoastră și pentru dumneavoastră”, a spus Maria Huțu.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad