Connect with us

Administratie

Primarul candidat la alegerile parlamentare a depus astăzi jurământul: “Am fost aleși pentru a face fapte” FOTO&VIDEO

Published

on

În această dimineață, primarul și consilierii locali ai orașului Flămânzi au depus jurământului, în prezența prefectului  Dan Nechifor, a parlamentarilor Cristian Achiței, Costel Șoptică și Costel Lupașcu și a angajaților primăriei.

Dan Oloeriu a fost ales pentru un nou mandat de primar al orașului Flămânzi, câștigând alegerile din 27 septembrie cu 64%. În această dimineață, a depus jurământul împreună cu noii consilieri locali și și-a început oficial al treilea mandat de primar al orașului Flămânzi. După rezultatul bun obținut la alegerile locale, Dan Oloeriu a fost inclus pe lista PNL pentru Camera Deputaților, aflându-se pe poziția a doua, teoretic una eligibilă.

În discursul pe care l-a avut, Dan Oloeriu nu a lăsat de înțeles că vrea să plece în Parlamentul României ci mai degrabă că vrea să-și continue proiectele de investiții demarcate în orașul Flămânzi.

“Noi am fost aleși pentru a face fapte. Nu suntem plătiți pentru a ne lăuda cu faptele pe care le facem. Dacă stau bine și mă gândesc, cred ca niciunul dintre noi nu a fost forțat să candideze pe funcțiile respective. Toți am venit de bună voie, ne-am asumat ce vrem să facem și nu putem emite pretenții în continuare. M-am uitat pe programele dumneavoastră de campanie, sunt programe interesante și bine gândite pentru locuitorii orașului Flămânzi. Bine ar fi ca măcar o parte dintre aceste idei să fie transpuse în fapte iar locuitorii noștri să constate că de pe o zi pe alta o duc mai bine. Să știți că din partea mea aveți tot sprijinul, un sprijin necondiționat. Condiționați vom fi doar de moralitatea noastră și de cetățenii care ne-au votat și ne-au trimis aici”, a spus Dan Oloeriu.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad