Connect with us

Evenimente

Crimă în comuna Frumușica

Published

on

Noaptea trecută, în jurul orelor 00.45, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Flămânzi au fost sesizați printr-un apel 112 că pe raza satului Boscoteni, comuna Frumușica, are loc un conflict între mai mulți tineri.

Deplasându-se la fața locului, polițiștii au depistat și preluat în custodie un tânăr de 29 de ani, despre care s-a stabilit că a agresat prin înjunghiere trei persoane, cu vârste cuprinse între 22 și 35 ani, toate din județul Iași.

Polițiștii au constatat că victimele s-au deplasat la domiciliul autorului cu intenția de a purta discuții cu o tânără care locuia la acesta, în scopul convingerii acesteia să renunțe la relația  pe care o avea cu autorul.

Între autor și victime a izbucnit un conflict spontan, pe fondul căruia s-a produs agresiunea. Cele trei victime au fost transportate la spital, în cursul nopții unul dintre tineri decedând.

Autorul se află în prezent în custodia poliției,  în cauză cercetările desfășurându-se sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoșani, pentru comiterea infracțiunilor de omor și tentativă la omor.

Distribuie pe:
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad