Connect with us

Sport

Jorge Costa, antrenor Gaz Metan: “Sunt mândru de ceea ce am realizat în partea secundă”

Published

on

FC Botoșani s-a impus cu scorul de 2-1 la Mediaș, golul victoriei fiind marcat de Keita în minutul 87. Portughezul Jorge Costa, antrenorul ardelenilor, s-a declarat mulțumit de jocul echipei din partea secundă a meciului.

La finalul partidei, Jorge Costa, tehnicianul formaţiei medieşene a explicat:

”Nu am luat nici măcar un punct după acest meci. Echipa s-a zdruncinat când am luat gol, era o şansă importantă pentru ei să facă 2-0, dar în repriza secundă am schimbat puţin lucrurile. Nu ne-am dat bătuţi, am marcat, dar aproape o repriză întreagă am jucat în zece oameni. Sunt mândru de ceea ce am realizat în partea secundă. Exact asta le-am zis jucătorilor şi trebuie să înţelegem ce s-a schimbat între prima şi a doua repriză”, a mărturisit Jorge Costa, la finalul partidei.

”Am arătat personalitate şi dacă vom face asta şi de aici încolo, va fi greu să ne bată cineva. Sunt jucători noi, sunt mulţumit de Valente, însă condiţia lor fizică nu este cea mai bună. Trebuie să muncească zilnic, să înţeleagă campionatul pentru că sunt jucători pe care îi ştiu, în care cred şi care sunt convins că ne vom ajuta pe viitor. Trebuie să existe răbdare, ştiu că este presiune în meseria noastră, dar presiune este peste tot. Eu ştiu ce fac, am încredere în jucători şi îi văd că vor. Avem nevoie de timp şi cred că la finalul sezonului vom fi pe locul pe care merităm. Avem nevoie să ne îmbunătăţim, însă repriza noastră a doua de azi, a fost cea mai bună a echipei din acest sezon”, a mai spus Jorge Costa.

Foto: Telekomsport

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad