Connect with us

Politica

Cătălin Silegeanu: “De ce vă bateți joc de medici, de bolnavi, de banul public?”

Published

on

Cătălin Silegeanu, candidat Pro România la Camera Deputaților, acuză actuala guvernare că a cheltuit sume mari de bani în această pandemie iar în spitale nu există echipamente de protecție și nu a fost asigurată aparatura necesară.

“Spitalele din Botoșani n-au de nici unele. Botoșani județul uitat de lume și autorități are mare nevoie de ajutor. E nevoie de măști, combinezoane, dezinfectanți, ochelari de protecție, halate și multe altele. România, condusă de forțe inculte și incompetente.

La mai bine de șapte luni după declararea stării de urgență, după zeci de achiziții publice eșuate, măști neconforme din Turcia, dezinfectanți contrafăcuți și periculoși, după sute de contracte atribuite firmelor fantomă… Spitalele tot nu au materialele necesare!

Ce ați făcut cu banii, au mai venit transporturile de materiale? De ce nu le-ați distribuit către spitale? De ce vă bateți joc de medici, de bolnavi, de banul public? 

După șapte luni de zile, tot noi, plătitorii de taxe, trebuie să strângem bani pentru a achiziționa echipamentele necesare combaterii pandemiei?!

Văd că statul se implică în tot și în toate, nu poți muta o hârtie fără acordul statului, dar nu se implică în salvarea vieților cetățenilor și protejarea cadrelor medicale.

Mai grav decât atât este faptul că Parlamentul României nu a făcut nici până acum o anchetă cu privire la aceste achiziții publice dubioase. Opoziția nu vede și nu aude nimic. 

Eu sunt anti “România Normală”, eu sunt PRO ROMÂNIA, România fără blaturi politice criminale”, este mesajul transmis de Cătălin Silegeanu.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad