Connect with us

Administratie

VIDEO. Mesaj către noul președinte CJ: “Îmi doresc să fie prima și ultima mea intervenție aici. Prima voastră grijă să fie acest proiect”

Published

on

Daniel Câșlariu, președintele Asociației Grup Civic Botoșani, a fost prezent la prima ședință a noului Consiliu Județean și a transmis un mesaj tuturor celor prezenți în sală. El le-a cerut să realizeze drumul strategic și să investească în sănătate.

După ce a organizat cel mai mare protest pentru drumurile județene din Botoșani și s-a implicat în mai multe cazuri sociale, Daniel Câșlariu a venit la ședința de Consiliu Județean pentru a le transmite un mesaj noilor consilieri și președintelui Doina Federovici.

“Numele meu este Daniel Câșlariu. Marea majoritate mă cunoașteți pentru că am o asociație umanitară. Vin în fața voastră să vă rog să vă faceți munca, cum nu și-a făcut altcineva, niciodată. Să rămâneți în istoria Botoșaniului, să implementați acel drum strategic care este marea mea problemă. Au trecut ani și nu s-a făcut nimic. Prima voastră grijă să fie acest proiect. Să vă îndreptați atenția către partea socială, către acei oameni uitați de toți. Am ajuns și le-am văzut necazurile. Am văzut că mulți primari nu și-au făcut treaba. Îmi doresc să fie prima și ultima mea intervenție aici și vreau ca la sfârșitul mandatului să vă felicit pentru ce ați făcut pentru județul nostru. Vreau să vă ocupați de sănătate, să nu mai iasă medicii și asistenții să roage ONG-urile să ajute”, a spus Daniel Câșlariu.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad