Connect with us

Sport

Gaz Metan – FC Botoșani  1-2. Trei puncte și atât

Published

on

După trei înfrângeri consecutive, botoșănenii au plecat la Mediaș cu gândul de a obține toate cele trei puncte pentru a reveni pe loc de play-off. Croitoru a schimbat abordarea și nu a mai jucat totul pe cartea atacului ci a preferat un joc defensiv.

Prima mare ocazie a meciului a aparținut botoșănenilor. În minutul 14, Keita scapă pe contraatac dar nu reușește deschiderea scorului. Gazdele au avut o posesie mai bună dar prima ocazie importantă au avut-o abia în minutul 33 când Eduard Pap a ieșit greșit pe o centrare dar Dumitru Cardoso nu a reușit să marcheze din șase metri.

Un minut mai târziu, Patache încearcă să îi paseze lui Ongenda, Butean deviază mingea și o trimite în propria poartă. În minutul 41, Ongenda rămâne singur cu portarul advers dar ratează ca un junior.

Repriza secundă începe cu Gaz Metan în atac dar defensiva lui Croitoru rezistă fără mari probleme. În minutul 57, Mihai Roman scapă pe contraatac, este faultat în careu de Baco iar arbitrul Istvan Kovacs dictează penalty și îl elimină pe fundașul medieșean. Ongenda execută slab iar portarul gazdelor respinge.

În minutul 68, Gaz Metan reușește egalarea prin Ronaldo Deaconu care îl învinge pe Pap de la 30 de metri. Șapte minute mai târziu, Butean ar fi trebuit și el eliminat după ce l-a lovit cu cotul pe Mihai Roman dar Istvan Kovacs nu a observat.

Croitoru este salvat de Keita care a marcat în minutul 87 și astfel FC Botoșani obține cele trei puncte. Chiar dacă a câștigat, FC Botoșani nu a impresionat și nu a arătat ca o echipă care are obiectiv play-off-ul.

Distribuie pe:
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad