Connect with us

Politica

Andrei Drancă, președinte USR: “Ne așteptăm să scoatem măcar un parlamentar” FOTO&VIDEO

Published

on

Alianța USR-PLUS a intrat oficial în competiția electorală pentru alegerile parlamentare din luna decembrie. În această după amiază, reprezentanții USR-PLUS au depus dosarele pentru candidatură, la Biroul Electoral Județean.

Pentru a avea reprezentanți în Parlamentul României, Alianța USR-PLUS trebuie să obțină  minim 7% la alegerile din 6 decembrie. După rezultatele de la alegerile locale, reprezentanții partidului nu mai sunt foarte optimiști dar speră să obțină măcar un madat de deputat.

“Am reușit să depunem dosarele de candidatură. Avem o listă de oameni onești și competenți. Avem candidați din toate colțurile județului, din toate categoriile profesionale. Ne dorim o Românie fără hoție, fără penali în funcții publice și fără pensii speciale. Ne dorim ca județul Botoșani să aibă parte de dezvoltare pe infrastructură mare deoarece tot am fost viciați. Am avut parte de un duș rece la ultimele alegeri dar suntem încrezători. Pe plan județean, nu mai vreau să spun procente. Ne așteptăm să scoatem măcar un parlamentar”, a spus Andrei Drancă, președintele USR Botoșani.

Pentru Senatul României au fost desemnați candidații:

  1. Tudor Sîrbu
  2. Cristi Cîmpanu
  3. Doru Burlacu

Pe lista de candidați pentru Camera Deputaților au fost aleși în ordinea voturilor obținute:

  1. Andrei Drancă
  2. Cristina Lăcătușu
  3. Magda Oleniuc
  4. Ciprian Grigoraș
  5. Eusebiu Iftode
  6. Bogdan Liute

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad