Connect with us

Politica

Liderul Pro România Botoșani Mihaela Huncă deschide lista pentru Camera Deputaților la alegerile parlamentare din decembrie.

Published

on

Primul loc la Senat va fi ocupat de un reprezentant al ALDE, în echipa comună a Pro România pentru scrutinul parlamentar.

“Sunt onorată să fiu desemnată să reprezint din nou interesele botoșănenilor, în Camera Deputaților. Vă asigur că sunt un om de echipă și că îmi voi pune ca și până acum toată priceperea mea în slujba românilor, a botoșănenilor. În Parlamentul României, mai ales în contextul actual, este nevoie de oameni care să cunoască realitățile, problemele cu care se confruntă cetățenii și necesitățile comunităților pe care le reprezintă, pentru ca să putem depăși criza cauzată de pandemie și lipsa unor măsuri guvernamentale coerente și eficiente în plan economic, sanitar și social. Le mulțumesc botoșănenilor care
m-au susținut și îi asigur că voi face tot ceea ce îmi stă în putere pentru ca să putem avea un trai mai bun într-un județ a cărui dezvoltare să nu mai fie împiedicată de nimeni de la nivel central”, a declarat coordonatoarea PRO România Mihaela Huncă.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad