Connect with us

Politica

Costel Șoptică: “Cinci mandate ne propunem. Două la Senat și trei la Camera Deputaților” FOTO&VIDEO

Published

on

Liberalii au intrat oficial în competiția pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie. Astăzi, la ora 14.00, candidații aflați pe listele Partidului Național Liberal au venit la Biroul Electoral Județean pentru a depune dosarele.

Pe primul loc la Senat este actualul deputat Cristian Achiței, urmat de Viorel Iliuță (președintele Organizației Municipale PNL) și medicul Monica Adăscăliței (director DSP Botoșani). La Camera Deputaților, primul loc este ocupat de actualul senator Costel Șoptică, urmat de Dan Oloeriu (primarul orașului Flămânzi) și fostul prefect Cristian Roman.

Liberalii sunt foarte optimiști, chiar dacă rezultatele de la alegerile locale nu au fost foarte bune. Costel Șoptică, președintele Filialei PNL Botoșani, a anunțat că obiectivul este obținerea a cinci mandate.

“Vom face tot ce ne stă în putință  dezvoltarea județului și avem ca obiectiv principal realizarea drumurilor Botoșani – Tg. Frumos și Botoșani – Ștefănești. Cinci mandate ne propunem. Două la Senat și trei la Camera Deputaților”, a spus Costel Șoptică.

Liderul PNL Botoșani a declarat că a preferat să candideze la Camera Deputaților deoarece își dorește funcția de președinte al Comisiei pentru Agricultură.

“Consider că prezența domnului Achiței pe primul loc la Senat va capacita mult mai bine o aripă a Partidului Național care poate nu ar fi tras la aceeași capacitate. Nu în ultimul rând, am și un obiectiv personal de a ocupa funcția de președinte al Comisiei pentru Agricultură din Camera Deputaților. Nu există PDL și PNL. Există doar PNL”, a mai afirmat Șoptică.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad