Connect with us

Politica

Cătălin Silegeanu: “Împreună vom transforma Botoșaniul într-un oraș prosper”

Published

on

Omul de afaceri Cătălin Silegeanu este pe locul doi, pe lista Partidului Pro România, la alegerile parlamentare din decembrie. După ce a candidat independent la Primăria Botoșani, Cătălin Silegeanu a decis să intre în Partidul Pro România și spune că vrea să lupte împotriva blaturilor politice.

“Dragii mei, după cum v-am promis la alegerile locale, eu #ContinuiLupta împotriva blaturilor politice și “dinozaurilor” politici care au căpușat Parlamentul României.

Am decis să candidez la Camera Deputaților alături de echipa ProRomânia, singurul partid care și-a asumat public, denunțarea blatului dintre PNL și PSD. Împreună vom transforma Botoșaniul într-un oraș prosper, unde drepturile cetățenilor vor fi respectate, așa cum merită această comunitate.

Sunt dovada vie că partidele au nevoie de oameni tineri, ambițioși, care au realizări personale importante și care nu luptă pentru mize mărunte.

Pentru mine, miza acestei lupte electorale este reprezentarea corectă a intereselor botoșănenilor în Parlamentul României.

Botoșaniul a încetat să se dezvolte din lipsa de interes a autorităților locale, dar, mai ales, din cauza lipsei de reprezentare corectă a intereselor botoșănenilor în Parlamentul României.

Trăiesc în Botoșani de când m-am născut, aici am pus bazele unei afaceri de succes, am adus plus valoare, locuri de muncă și, mai ales, prestigiu în domeniu. De aceea știu că, în Botoșani, pot face mai mult. Mai mult pentru mine înseamnă mai mult pentru comunitatea pe care o reprezint. Și înseamnă mai mult pentru România.

Cred în CURAJUL de a spune lucrurilor pe nume, în VOINȚA de a le îndrepta și în PUTEREA exemplului personal.

Am intrat în această cursă cu bună credință și nu pentru a candida împotriva cuiva. Consider că munca în echipă este în beneficiul cetățenilor. Eu candidez PENTRU cetățeni, nu împotriva unor politruci vremelnici.  Nu votați pentru blaturi politice, votați pentru interesul dumneavoastră”.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad