Connect with us

Sport

Două medalii cucerite de LPS Botoșani la CN de lupte

Published

on

Liceul cu Program Sportiv a cucerit două medalii la turneul final al Campionatului Național de lupte, categoria de vârstă juniori, competiție care s-a organizat la Bacău.

Participarea la această finală nu a fost foarte numeroasă, deoarece o parte dintre sportivi au vrut să rămână departe de riscurile participării la o competiție în sală, dar și din cauza costurilor privind testarea COVID-19.

“Participanții au respectat toate regulile, destul de stricte și obligatorii, atât pentru antrenori cât și pentru sportivi. Fac referire la distanțarea fizică la intrarea în sala de competiție, tribune și zonele de trecere. Prezentarea testului Covid-19 individual a fost obligatorie, la fel și testarea temperaturii fiecărui participant la competiție, purtarea măștii atât  în sală, cât și în afara ei, doar în timpul desfășurării meciurilor pe saltea s-a renunțat la mască.

Chiar dacă numărul concurenților a fost mai mic, calitatea meciurilor a fost foarte ridicată, spectacolul din saltea indica nerăbdarea sportivilor de a­ demonstra cât și cum s-au pregătit și că lucrurile învățate  bine nu se uita ușor, chiar și în situații deosebite. S-a văzut dorința sportivilor de a se lupta, deși, o perioadă lungă de timp s-au antrenat departe de saltea, iar acum au făcut totul pentru victorie”, a precizat Victor Baciu, antrenor LPS Botoșani.

Sportivii Liceului cu Program Sportiv Botoșani s-au întors acasă cu o medalie de argint la individuale, obținută de Adelin AIFTINCĂI la categoria 63 kg, și o medalie de bronz în întrecerea pe echipe (Cristian Iancu – 55kg, Ionuț Constanache – 60kg, Adelin Aiftincăi – 63kg, Nicu Adrobotoaei – 67kg și Alexandru Pîjen – 72kg).

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad