Connect with us

Evenimente

Autorul accidentului de la Cândești a fost reținut

Published

on

În cursul zilei de ieri, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au identificat persoana bănuită de comiterea accidentului din 14 octombrie.

Potrivit anchetatorilor, un bărbat în vârstă de 49 de ani care se deplasa în calitate de pieton pe marginea  drumului național DN29C, pe raza localității Cândești, a fost lovit de un autoturism. În urma impactului, autorul faptei a părăsit locul accidentului și a fost găsit după cinci zile.

Acesta este un tânăr de 19 ani din satul Ipotești, județul Suceava. A fost identificat pe raza localității de domiciliu, fiind reținut de către polițiști și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă a Inspectoratului Județean de Poliție Botoșani, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat în fața instanței de judecată cu propunerea de arestare preventivă.

În urma verificărilor efectuate, s-a constatat faptul că tânărul și-a procurat elementele de caroseriei auto, pe care le-a ansamblat personal, aruncând părțile avariate ale caroseriei auto.

În cauză cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunilor de ”ucidere din culpă”,  ”părăsirea locului accidentului” și ”repararea autovehiculului având urme de accident fără îndeplinirea condițiilor de lege”, urmând ca la finalizarea acestora, să se propună soluție procedurală.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad