Connect with us

Evenimente

Captură de țigări la Dragalina

Published

on

Polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Dorohoi au descoperit, în cadrul unei acțiuni, peste 5.000 de pachete de țigări de contrabandă.

În urma unor informații deținute, polițiștii de frontieră din cadrul sectorului Dorohoi, au organizat și desfășurat o acțiune pentru prevenirea și combaterea contrabandei în zona de responsabilitate.

În cadrul acțiunii desfășurate, vineri, în jurul orei 16.30, a fost identificat în trafic, pe raza localității Dragalina, un autovehicul marca Mercedes Sprinter care se deplasa dinspre localitatea Dărăbani către municipiul Dorohoi.

La vederea echipajului poliției de frontieră care urma să intercepteze autovehiculul în cauză, șoferul autovehiculului a virat brusc pe o stradă, a abandonat mașina și a fugit într-o cultură de porumb din apropiere.

În urma controlului amănunțit efectuat asupra mijlocului de transport, polițiștii au descoperit, ambalate în mai multe colete, 5.214 pachete de țigări, de diferite mărci, cu timbru de acciză R. Ucraina și de proveniență duty-free.

Conform prevederilor legale, a fost luată măsura reținerii tuturor bunurilor accizabile descoperite, în valoare totală de 51.331 lei, precum și indisponibilizarea autovehiculului, în valoare de 12.184 lei, la sediul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Botoșani.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în cauză sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă, iar cercetările sunt continuate pentru identificarea persoanelor implicate şi stabilirii împrejurărilor în care au fost săvârşite faptele.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad