Connect with us

Sport

CFR Cluj – FC Botoșani 2-1

Published

on

Fără Haruț, Chindriș, Patache, Rodriguez, Babunski și Askovski, FC Botoșani părea o victimă sigură în fața campioane CFR Cluj.

Echipa lui Dan Petrescu se instalează în terenul botoșănenilor încă din debutul meciului iar în minutul 15 deschide scorul prin Debelyuh, după o centrare a lui Camora. CFR rămâne în atac, Djokovic are două șanse de a marca dar ratează. În minutul 26, Fili profită de o bâlbâială în defensiva CFR-ului și marchează cu un șut din marginea careului. Trei minute mai târziu, Chipciu șutează puternic dar Hankic respinge spectaculos.

Repriza secundă începe cu o dublă ocazie a botoșănenilor dar Keita și apoi Fili nu reușesc să marcheze. Dan Petrescu mută ofensiv, îi aruncă în luptă pe Pereira, Omrani și Rondon dar este salvat de fundașul Vinicius care a marcat din interiorul careului.

În minutul 82, arbitrul Sebastian Colțescu își dă seama că nu și-a făcut norma de cartonașe și îl elimină ușor pe tânărul Moescu. În finalul partidei, CFR nu a mai forțat iar FC Botoșani nu a mai avut puterea de a reveni.

Distribuie pe:
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad