Connect with us

Politica

Pro România vrea amânarea alegerilor parlamentare: “Nu putem să ne batem joc de acest popor”

Published

on

Reprezentanții Partidului Pro România insistă pentru amânarea alegerilor parlamentare deoarece sunt foarte multe cazuri de coronavirus în România.

Deputatul Mihaela Huncă, președintele Filialei Pro România Botoșani, spune că organizarea alegerilor parlamentare ar duce la o nouă creștere a cazurilor de coronavirus.

“Nu contează că sunt mai multe cazuri de infecție cu noul coronavirus, că sunt decedați. Pe 6 decembrie se vor tine alegeri. Ne spun asta cei de la PNL, ne spune Iohannis. Noi cei de la Pro România suntem de acord cu amânarea acestor alegeri. Nu putem să aducem oamenii să stea la cozi pentru a vota, nu putem să ne batem joc de acest popor. Cel mai bine ar fi să se amâne alegerile. Degeaba vrem noi pentru că Iohannis și cei de la PNL nu își doresc și culmea, nici PSD. Vedem în continuare că funcționează blatul”, a precizat Mihaela Huncă.

“Campania va fi ciudată, mai ciudată decât la alegerile locale. Vedem acum efectul alegerilor locale. Sper ca măcar în ultimul moment să-și dea seama și să se amâne aceste alegeri”, a adăugat Mihaela Huncă.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad