Connect with us

Politica

AVERTISMENT către primarii și consilierii PNL: “Care nu vor scoate peste scorul partidului…”

Published

on

Liberalii nu vor să mai repete greșelile din urmă cu patru ani și speră ca de această dată să obțină un rezultat mai bun la alegerile parlamentare.

Pentru a reuși să obțină minim două mandate de deputat și unul de senator, liberalii au nevoie de implicarea tuturor membrilor și în special a primarilor și consilierilor locali. Aceștia deja au fost avertizați că în cazul în care nu se vor implica, vor fi sancționați de conducerea partidului.

“Le transmit un mesaj ferm și clar. Candidații PNL-ului care nu performează, au o mare problemă. Consilierii locali și primarii care nu vor scoate peste scorul partidului… Eu le spun clar, consilierii local vor fi dați afară toți. Dacă un consilier local are 200-300 de voturi și nu este în stare să scoată la vot politic, înseamnă că nu este bun. În trecut, primarii PNL se vedeau primari iar când era vorba de vot politic, plecau în concediu. Cei care nu vor trage pentru partid, să nu ceară bani. Nu vor primi fonduri. Partidul Național Liberal va rămâne la guvernare și după decembrie. Cei ce nu se vor implica, nu vor primi bani”, a spus Verginel Gireadă, vicepreședinte PNL Botoșani.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad