Connect with us

Evenimente

Razii în magazinele și instituțiile din Botoșani

Published

on

În data de 13 octombrie 2020, sub autoritatea Instituție Prefectului, au fost desfășurate noi acțiuni de verificare în zonele aglomerate, centre comerciale, piețe, târguri, terase și mijloace de transport în comun, cu privire la respectarea măsurilor impuse în contextul stării de alertă.

La activitățile desfășurate au participat peste 100 de polițiști, polițiști locali, polițiști de frontieră, jandarmi, precum și reprezentanți din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență, Direcției de de Sănătate Publică, Direcției Sanitar Veterinare, Inspectoratului Teritorial de Muncă și Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorului.

Echipele de control au verificat peste 50 de societăți comerciale/persoane fizice autorizate și 70 de mijloace de transport în comun, iar în urma neregulilor constatate au fost aplicate 44 de sancțiuni contravenționale în valoare totală de 5.500 de lei. Dintre acestea, 43 de sancțiuni au fost aplicate persoanelor care nu purtau mască de protecție în locurile în care era instituită măsura obligativității acesteia.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad