Connect with us

Evenimente

Dărăbănean amendat pentru că nu purta mască

Published

on

Un bărbat de 47 de ani, din orașul Darabani, a fost depistat de către polițiști într-un mijloc de transport în comun, de pe raza aceluiași oraș, fără a purta mască de protecție.

Acesta a fost sancționat cu amendă în cuantum de 500 de lei, conform Legii 55/2020. De asemenea, doi tineri de 27 și 29 de ani, din municipiul Botoșani, angajați la două localuri de alimentație publică de pe raza municipiul Botoșani, au fost sancționați cu amendă contravențională, conform Legii 55/2020 pentru faptul că nu purtau mască de protecție în incinta localurilor.

”Recomandăm cetățenilor să respecte măsurile de protecție individuală și distanțarea socială,  pentru a-și proteja atât propria sănătate cât și pentru a-i proteja pe cei din jur. Mulțumim celor care au înțeles că forțele de ordine sunt în aceeași echipă cu cetățenii, nu facem parte din tabere diferite, dimpotrivă, împreună luptăm cu pandemia și trebuie să respectăm măsurile impuse în acest context, pentru că numai astfel putem diminua impactul COVID 19 asupra noastră, a tuturor”, au precizat reprezentanții IPJ Botoșani.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad