Connect with us

Evenimente

Patru bărbați trimiși în judecată după scandalul de Corlăteni

Published

on

Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani a dispus trimiterea în judecată în stare de arest preventiv a inculpaţilor B.V., în vârstă de 43 de ani, şi C.D.I., în vârstă de 37 de ani, ambii din com. Corlăteni, jud. Botoşani, cercetaţi pentru săvârşirea infracţiunilor de  „omor calificat” şi „tulburarea ordinii şi liniştii publice” şi a inculpaţilor C.N., în vârstă de 32 de ani, şi C.I.B., în vârstă de 27 de ani, ambii din com. Corlăteni, jud. Botoşani, cercetaţi pentru săvârşirea infracţiunilor de  „tentativă de omor” şi „tulburarea ordinii şi liniştii publice”.

S-a reţinut că, în data de 17.07.2020, în jurul orei 19.00, în timp ce se aflau pe drumul public din faţa unui bar din com. Corlăteni, inc. B.V. a lovit victima L.I. peste cap cu un obiect contondent (posibil bărdiţă), după care inc. C.D.I. a lovit-o în continuare cu un obiect alungit din fier (posibil rangă sau levier), cauzându-i leziuni care au dus la decesul acesteia, în data de 20.07.2020.

În aceleaşi împrejurări, inc. C.N. a lovit cu o sabie pers. văt. G.C.G. peste cap, iar inc. C.I.B. a lovit-o cu un băţ peste corp, cauzându-i leziuni pentru vindecarea cărora a necesitat 10-12 zile de îngrijiri medicale.

Toţi inculpaţii au tulburat ordinea şi liniştea publică prin violenţele comise.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad