Connect with us
banner ad

National

Ludovic Orban: ”Voi propune SISTAREA evenimentelor private! Este clar că reprezintă una dintre principalele surse de îmbolnăvire”

Published

on

Premierul Ludovic Orban a vorbit luni despre noi restricții spunând că obiectivul său este să nu se ajungă la carantinarea Capitalei, astfel că se încearcă în continuare oprirea răspândirii virusului. Premierul a declarat că va propune sistarea evenimentelor private.

”Eu voi propune sistarea evenimentelor private. Este clar că reprezintă una dintre principalele surse de îmbolnăvire. Am putea reveni la vechiul sistem cu organizarea evenimentelor cu maxim 20 de persoane, însă vedeți că mulți dintre organizatori nu respectă aceste reguli. Este posibil, inclusiv, să luăm măsura interdicției organizării evenimentelor private. Sunt unele voci mai radicale care vor interzicerea totală. Obiectivul nostru este să oprim răspândirea virusului”, a declarat Ludovic Orban, luni.

Cât privește închiderea totală a Bucureștiului, premierul a afirmat că obiectivul este acela de a nu ajunge la carantinarea Bucureștiului.

Referitor la modul în care se va proteja el personal de virus, premierul a răspuns: ”Mă gândesc să respect toate regulile de protejare a sănătății. Respectând regulile, chiar dacă am fost contact de două ori, nu am contractat boala. Dacă respecți regulile, probabilitatea de a te îmbolnăvi este foarte mică.

Mesajul este să poarte mască, să nu se mai ducă la nunți. Pe baza analizelor efectuate, petrecerile, evenimentele reprezintă o sursă de infectare, s-au închis niște localuri. Ați văzut nunți cu 350 de oameni. Trebuie să respecte distanța fizică, să păstreze igiena. Toate regulile de protejare a sănătății pe care le prezentăm noi și specialiștii. Din păcate virusul nu iartă pe nimeni”.

Sursa: REALITATEA.NET

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad© 2020 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )