Connect with us

Evenimente

Autoturism furat din Norvegia, găsit în județul Botoșani

Published

on

Poliţiştii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Botoșani au descoperit şi indisponibilizat un autoturism marca VW Jetta ce figura ca fiind bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de către autorităţile din Norvegia.

Ieri, polițiștii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Botoșani, în cooperare cu polițiști din cadrul Poliției Botoșani, au declanșat o acțiune pentru combaterea traficului de auto furate pe raza municipiului Botoșani.

În cadrul acțiunii, în baza unor informații, a fost depistat în trafic un autoturism marca VW Jetta, condus de un cetățean român.

Existând suspiciuni cu privire la situaţia juridică a maşinii, polițiștii au efectuat verificări suplimentare, constatând că aceasta figurează în bazele de date ca fiind bun căutat pentru confiscare, semnalare introdusă de Norvegia.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de tăinuire, iar autoturismul, în valoare de aproximativ 40.800 de lei, a fost indisponibilizat în vederea continuării cercetărilor.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad