Connect with us

Administratie

VIDEO. Trei mașini cu anvelopele distruse în liniile de tramvai, în câteva minute

Published

on

Bătaie de joc din șoferii care circulă pe străzile municipiului. Tramvaiele au fost înlocuite cu autobuze iar din acel moment nimeni nu s-a mai ocupat de calea de rulare care a devenit un pericol pentru participanții la trafic.

În această dimineață, o echipă de muncitori harnici a început să facă niște reparații la calea de rulare, în intersecția străzilor Calea Națională cu Sucevei. Au făcut niște gropi lângă liniile de tramvai după care au plecat. Ce a urmat? Mai mulți șoferi și-au distrus anvelopele mașinilor. La prânz, în doar câteva minute, trei mașini erau pe avarie în acea intersecție. Doi dintre șoferi au fost mai “norocoși” deoarece au avut doar câte o anvelopă distrusă. Nu la fel de norocoasă a fost o șoferiță care și-a distrus ambele anvelope de pe partea stângă.

Reprezentanții primăriei arată cu degetul către Eltrans iar cei de la Eltrans dau vina pe primărie. Cert este că botoșănenii trebuie să scoată acum bani din buzunare pentru a-și repara autoturismele iar ulterior ar trebui să acționeze în judecată Primăria Botoșani și să solicite daune.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad