Connect with us

Educatie

Vouchere de 300 de lei acordate de MTS. Vezi cine va beneficia

Published

on

Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Botoșani a anunțat structurile sportive cu personalitate juridica de pe raza județului Botoșani, că a fost demarat Programul de Sprijin a Sportului de Performanță prin acordarea de vouchere în valoare de 300 RON pentru încurajarea și sprijinirea copiilor.

De aceste vouchere vor putea beneficia copiii născuți în perioada 1 ianuarie 2005 – 31 decembrie 2014, care nu au mai fost legitimați la un club sportiv, în vederea practicării sportului de performanță.

Documentele privind înscrierea clubului și a sportivilor se pot descărca atât de pe site-ul mts.ro cat si de pe site-ul Direcției Județene de Sport și Tineret Botoșani e-tineretbotosani.ro, in sectiunea Comunicari Sport .
Ajutorul financiar se asigură de la bugetul de stat prin bugetul Ministerului Tineretului și Sportului de la capitolul 68 01 asigurări și asistență socială. Voucherele se distribuie de către Direcțiile Județene pentru Sport și Tineret prin cluburile sportive la care s-au legitimat sportivii prevăzuti mai sus .

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad