Connect with us

Politica

PSD amână desemnarea candidaților pentru Senat și Camera Deputaților

Published

on

Social democrații din Botoșani nu se grăbesc să-și stabilească listele de candidați pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie, chiar dacă în această săptămână s-a intrat oficial în precampania electorală.

Doina Federovici, președintele Organizației Județene PSD Botoșani, a precizat că în maxim două săptămâni se vor stabili candidații la alegerile parlamentare.

“În acest moment, Organizația Județeană PSD și toți colegii se concentrează pe discuțiile pentru validarea mandatelor de primari și a mandatelor de consilieri locali. Sunt discuții extrem de aplicate pentru formarea majorităților în consiliile locale. Aceasta este prioritatea noastră, să închidem validările și să închidem negocierile pentru ca administrațiile locale să poată funcționa coerent în perioada următoare. Imediat cum vom închide aceste discuții, vom începe și discuțiile la nivelul conducerii Organizației Județene PSD, cu privire la colegii care ne vor reprezenta în următorul legislativ. Suntem în calendarul de precampanie electorală și probabil în maxim două săptămâni vom închide și subiectul cu privire la candidaturile atât pentru Senat cât și pentru Camera Deputaților”, a spus Doina Federovici.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad