Connect with us

Economic

Produsele companiei Hidroplasto ajung pe piața din Marea Britanie

Published

on

Hidroplasto a încheiat de curând un contract cu o companie de renume din Anglia iar produsele realizate în Botoșani vor ajunge pe piața din Marea Britanie. Compania condusă de Cătălin Silegeanu are deja contracte cu firme din Cehia, Polonia, Germania și America iar acum a pătruns și în Marea Britanie, cu un produs fabricat în Botoșani.

În primă fază, Hidroplasto va livra un produs din gama PREMIUM. Este vorba de “Fulgi din PVC”, transparent. Compania din Anglia va fabrica din materia produsă la Botoșani, protecții standard din PVC,  tip spirală, pentru arbori.

Acest produs din PVC tip spirală este conceput ca o protecție cu costuri reduse pentru copacii tineri dar și pentru anumite soiurile de plante tip gard viu. Aceste spirale sunt extrem de ușor de instalat iar în majoritatea cazurilor, nu au nevoie de alte materiale suplimentare  de fixare pentru a le susține.

“Un beneficiu major în utilizarea acestei spirale din PVC este faptul că facilitează capacitatea arborilor de a crește împreună pe măsură ce se maturizează. Designul său de suprapunere evită riscul de strangulare a copacului și oferă protecție împotriva utilizării substanțelor chimice pentru extirparea anumitor plante ce cresc pe lângă pomi. 

Spiralele pentru  copaci sunt fabricate într-o gamă largă de opțiuni de culoare, multe țări preferând anumite culori inspirate din natură, pentru ca aceste spirale să fie în armonie cu  mediul local. Foarte important este că instalarea acestora sa se facă în mod corect pentru a permite creșterii și dezvoltării copacilor în cele mai bune condiții și în cele mai naturale moduri. Suprapunerea spiralei trebuie să fie întotdeauna îndreptată în sus, cu orificiile de ventilație formând un model de săgeată îndreptat și în sus. 

Spiralele sunt fabricate din 100% PVC reciclat și oferă cel puțin 4 sezoane de vegetație de protecție chiar și la niveluri ridicate de expunere la razele UV. În cele din urmă, PVC-ul se descompune în particule inerte minuscule prin degradare  care nu va afecta pământul din jurul plantației de copaci. Utilizarea de PVC reciclat permite  reutilizarea resurselor valoroase care, în cele din urmă, ar ajunge în depozitele de deșeuri”, a precizat Cătălin Silegeanu.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad