Connect with us

Politica

Dorin Alexandrescu: “Mă voi lupta ca Dorohoiul să aibă un parlamentar”

Published

on

Au mai rămas două luni până la alegerile parlamentare iar partidele încep să-și stabilească listele de candidați. În afara parlamentarilor în funcție care vor candida pentru un nou mandat, vor mai apărea și câteva surprize.

Dacă până acum listele de candidați se făceau în sediile partidelor din municipiul Botoșani, de această dată, primarii cu rezultate bune la alegeri vor să aibă reprezentanți în Parlamentul României. Un exemplu este Dorin Alexandrescu, primarul municipiului Dorohoi, care a anunțat că va propune un dorohoian pe lista PSD pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie. El a precizat că ar fi o recunoaștere pentru rezultatele obținute și că Dorohoiul are nevoie de un parlamentar care să susțină proiectele de dezvoltare la București.

“Vreau și cred că Dorohoiul merită un parlamentar. Dorohoienii au dat tot timpul un vot de încredere atât primarului cât și PSD-ului și de aceea merită un parlamentar. Mă voi lupta ca Dorohoiul să aibă un parlamentar dar care să fie dorohoian. De 12 ani de când sunt primar, Dorohoiul a fost roșu. Am avut rezultate foarte bune, am avut 73% ca primar PSD. Acum am câștigat cu peste 60% alegerile, PSD are 12 consilieri din 19. Dorohoiul merită această recompensă, să aibă un parlamentar”, a declarat Dorin Alexandrescu.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad