Connect with us

Administratie

Cosmin Andrei: „Mulțumesc tuturor botoșănenilor. De astăzi ne apucăm de treabă și punem capăt disputelor politice și campaniei electorale!”

Published

on

Social-democratul Cosmin Andrei, noul primar ales al municipiului Botoșani pentru următorii 4 ani a declarat astăzi că își dorește să pună capăt disputelor politice și face un apel către toate partidele să pună umărul la dezvoltarea orașului.
„Le mulțumesc tuturor cetățenilor din municipiul Botoșani, și celor care au votat PSD și celor care au votat alte partide, pentru că, prin participarea lor, au făcut posibilă o competiție democratică. Începând de astăzi, timp de 4 ani vreau să punem deoparte luptele politice și să ne concentrăm pe ce avem de făcut pentru modernizarea și dezvoltarea orașului nostru. Sunt foarte multe obiective de realizat și nu avem timp de pierdut cu certuri și gâlceavă politică. Este timpul să punem pe primul loc botoșănenii și problemele lor. Este timpul să dăm drumul la toate programele de investiții care au stagnat de foarte mult timp și să ne ocupăm de îmbunătățirea accesului la educație și sănătate al copiilor și familiilor din Botoșani, care au fost neglijate până acum”, a declarat Cosmin Andrei.
Cosmin Andrei a anunțat că imediat după finalizarea discuțiilor pentru formarea majorității în Consiliul Local al Municipiului Botoșani și al votului pentru alegerea viceprimarilor, va organiza, așa cum a promis, consultări cu cetățenii pentru stabilirea priorităților care să fie incluse în bugetul orașului de anul viitor.
„Așa cum am declarat și în campanie îmi doresc ca relația dintre primărie și cetățean să devină una deschisă, de comunicare permanentă, de consultare, de prezență a primarului în stradă, între oameni. În mandatul meu, îmi doresc ca cetățenii să aibă posibilitatea de a înțelege mai bine cum funcționează sistemul administrativ, care sunt limitele de legalitate, de ce unele lucruri se pot face repede, iar altele durează mai mult. Următorii 4 ani la Primăria Botoșani vor decurge sub forma unui parteneriat real între primar și cetățeni”, a declarat Cosmin Andrei.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad